diumenge, 21 d’abril de 2013

Sopa de nespres



Ingredients
Un quart de litre d’aigua
6 cullerades de sucre
15 nespres
nata o iogurt
fulles de menta

Elaboració
Posem un caçó al foc i fem un almívar amb l’aigua, el sucre i dues fulles de menta. Quan el sucre s’hagi desfet afegirem els nespres pelats i tallats.

Una vegada tot cuit, retirem uns quant trossos de nespres per decorar, els restants els triturem. Si veiem que queda massa clar hi podem afegir una porció de crema d’arròs.

Un cop tot fet, agafem uns recipients adequats, per exemple unes copes de broc ampla, i les omplim amb la sopa de nespres que hem elaborat. Després agafem els trossos restants que hem reservat, els tallem ben petits i els tirem per sobre la sopa. Per tancar el plat col·loquem al centre de la copa una cullerada de nata o iogurt i fulles de menta.

Ho servim ben fred de nevera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada