Tres receptes facils amb remolatxa
Crema de remolatxa
Renteu les remolatxes i poseu-les en
una olla cobertes amb aigua, deixeu-les bullir fins que al punxar-les es
clavi fàcilment un escuradents. Coleu-les, peleu-les i talleu-les a
trossos. Trinxeu els trossos amb crema de llet passant-los pel
minipimer. Saleu.
Xips de remolatxa
Talleu la remolatxa crua a rodones el més primes que pugueu, si teniu una mandolina millor. Fregiu-les en abundant oli com si féssiu patates fregides. Saleu-les.
Sopa borscht
Boníssima sopa russa, molt fàcil de fer.
(10 racions)
6 remolatxes grans
¼ tassa de mantega
450g. carn de bou a daus
1 ceba picada
¼ col ratllada
2l. caldo de pollastre
1 cullerada petites de sucre
2 cullerades petites de sal
1 cullerada petita de pebre
1 ½ tassa de crema agra o un iogurt grec
Escaldar les remolatxes 5 minuts. Escòrrer, pelar i tallar a daus.
Escalfar la mantega en una olla gran. Daurar la carn. Afegir la ceba i la remolatxa. Saltejar durant 5 minuts.
Afegir la col i el caldo i coure a foc lent durant 2 hores o fins a que la carn sigui ben tendra.
Afegir sucre, sal i pebre. Servir amb una cullerada de crema agra per ració.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada