diumenge, 26 de maig de 2013


Tres receptes facils amb remolatxa


 REMOLACHA

Crema de remolatxa

Renteu les remolatxes i poseu-les en una olla cobertes amb aigua, deixeu-les bullir fins que al punxar-les es clavi fàcilment un escuradents. Coleu-les, peleu-les i talleu-les a trossos. Trinxeu els trossos amb crema de llet passant-los pel minipimer. Saleu.

Xips de remolatxa

Talleu la remolatxa crua a rodones el més primes que pugueu, si teniu una mandolina millor. Fregiu-les en abundant oli com si féssiu patates fregides. Saleu-les.

Sopa borscht

Boníssima sopa russa, molt fàcil de fer.

(10 racions)

6 remolatxes grans

¼ tassa de mantega

450g. carn de bou a daus

1 ceba picada

¼ col ratllada

2l. caldo de pollastre

1 cullerada petites de sucre

2 cullerades petites de sal

1 cullerada petita de pebre

1 ½ tassa de crema agra o un iogurt grec

Escaldar les remolatxes 5 minuts. Escòrrer, pelar  i tallar a daus.

Escalfar la mantega en una olla gran. Daurar la carn. Afegir la ceba i la remolatxa. Saltejar durant 5 minuts.

Afegir la col i el caldo i coure a foc lent durant 2 hores o fins a que la carn sigui ben tendra.

Afegir sucre, sal i pebre. Servir amb una cullerada de crema agra per ració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada