diumenge, 16 de juny de 2013

Taller de Bioconstrucció


Conreu Sereny, Base-A i EstepaConreu Sereny conjuntament amb Base-A i en col·laboració amb Estepa, organitzem unes jornades de bioconstrucció per al primer cap de setmana de Juliol.Les jornades es plantegen com una oportunitat per aprendre alternatives naturals, saludables i econòmiques a la construcció convencional. Aprendrem tècniques de construcció amb terra, palla, canyes i materials reciclats, i posarem el nostre granet de sorra en la construcció dels espais de Conreu Sereny.Conreu Sereny és un Hort Comunitari Autogestionat, al costat del monestir de Sant Jeroni de la Mutra, a Badalona i a tocar de Santa Coloma de Gramenet, molt a prop de la densitat, dels edificis, dels cotxes, de la contaminació. Aquí, però, no es veu res d'això. Només camps, boscos, la torre del monestir i en algunes parts, una mica de mar. En aquest espai hi cultiven verdura i fruita ecològica.  Conreu Sereny és un projecte pensat, també, per a la integració social de persones en dificultats socials i/o en risc d'exclusió, per tal de fer una experiència d'aprenentatge col·lectiu.
Base-A és un col·lectiu de joves arquitectes i estudiants que entenen l'arquitectura com a eina de transformació social. Dins l'àmbit de la cooperació i la formació, realitzem activitats en matèries relacionades amb l'edificació, la rehabilitació i l'urbanisme; des del punt de vista del desenvolupament sostenible i participatiu.

Estepa, és una associació itinerant que promou la posada en valor de la terra com a material de construcció des de 2 línies: la intervenció arquitectònica i la divulgació.

Reserva la teua plaça

AVIS

Al reservar la vostra plaça fent l'ingrés oportú al compte corrent, recordeu de posar el vostre nom i cognoms al concepte de l'ingrés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada