dijous, 5 de setembre de 2013

Melmelada de carbassa

 

La Montse Miró de Torà ens ha donat aquesta recepta, melmelada de carbassa amb un toc de taronja…boníssima!
Ingredients: 1kg carbassa, 2 taronges, 3dl d’aigua i 1/2 kg de sucre
Talleu la carbassa a daus, barregeu-la amb el sucre i deixeu-ho reposar 24 hores. Seguidament talleu la taronja a rodanxes i cobriu-la d’aigua, també deixeu-ho reposar 24 hores.
Passat el temps barregeu tots els ingredients i poseu-los a la cassola, a foc lent. Aneu remenant de tant en tant i quan comenci a bullir tapeu durant 1/2 hora i desprès manteniu-ho 1/2 hora més destapat.
Passeu-ho per la trituradora, poseu la melmelada en pots de vidre i feu el bany maria uns 5 0 10 minuts. Deixeu els pots dins l’aigua fins que es refredi.
I ja la tindreu a punt! combina molt bé amb una torrada i un bon formatge de cabra.
Salut i Bon profit!
Horta d’Òrrius

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada