divendres, 4 d’octubre de 2013

2es Jornades de Bioconstrucció
Taller de Bioconstrucció


Conreu Sereny i Base-A 

Amb la tardor, arriben les segones jornades de bioconstrucció a Sant Jeroni de la Murtra! Podeu realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.
Als horts de Conreu Sereny  començarem la construcció de la caseta per les eines. Serà una petita construcció amb murs de "toves" (adobes), ampolles reciclades perquè arribi la llum a l'interior, i una coberta senzilla de canyes. 
El curs està organitzat en 2 caps de setmana, i està dirigit a tot tipus de persones amb inquietuds en el món de la bioconstrucció, la sostenibilitat i la permacultura. No són necessaris coneixements previs, i el curs s'enfoca des de la vessant més pràctica, "learning by doing". 
Us animem a experimentar amb el tacte de la terra, tot recuperant les capacitats tradicionals d'autoconstruir l'hàbitat amb criteris respectuosos amb la natura. Us hi esperem!!
Equip de Base A i Conreu Sereny

Reserva la teua plaça
Conreu Sereny és un Hort Comunitari Autogestionat, al costat del monestir de Sant Jeroni de la Mutra, a Badalona i a tocar de Santa Coloma de Gramenet, molt a prop de la densitat, dels edificis, dels cotxes, de la contaminació. Aquí, però, no es veu res d'això. Només camps, boscos, la torre del monestir i en algunes parts, una mica de mar. En aquest espai hi cultiven verdura i fruita ecològica.  Conreu Sereny és un projecte pensat, també, per a la integració social de persones en dificultats socials i/o en risc d'exclusió, per tal de fer una experiència d'aprenentatge col·lectiu.
Base-A és un col·lectiu de joves arquitectes i estudiants que entenen l'arquitectura com a eina de transformació social. Dins l'àmbit de la cooperació i la formació, realitzem activitats en matèries relacionades amb l'edificació, la rehabilitació i l'urbanisme; des del punt de vista del desenvolupament sostenible i participatiu.

Reserva la teua plaça

AVIS

Al reservar la vostra plaça fent l'ingrés oportú al compte corrent, recordeu de posar el vostre nom i cognoms al concepte de l'ingrés.

Inscripcions obertes i places limitades,
Forward to Friend
Share
Share
Tweet
+1
Copyright © 2013 Conreu Sereny, Tots els drets reservats.
desubscriviu-vos de la llista  -  actualitzeu les dades de subscripció

Email Marketing Powered by MailChimp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada