Elaboració
Per començar, en un cassó amb aigua i sal bullint, deixeu coure les plaques de pasta durant quatre minuts.
Quan estiguin cuites, escorreu-les i reserveu-les.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els espinacs
durant un parell de minuts. Després, retireu-los i a la mateixa paella,
amb una mica més d'oli, salteu-hi els pinyons. Quan estiguin torradets,
afegiu-hi les panses, remeneu-ho bé, torneu-hi a posar els espinacs i
salteu-ho tot junt durant un minutet més.
Per fer el puré de remolatxa, poseu en un bol la remolatxa, ja pelada i
bullida, l'aigua de la seva cocció i una mica d'oli i tritureu-ho amb el
túrmix.
Tot seguit, poseu el saltat sobre les plaques de pasta i enrotlleu-les.I
ja per acabar, emplateu els canelons i poseu-hi el puré de remolatxa
per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada