dimarts, 1 d’octubre de 2013

Cap de setmana de bioconstrucció amb els més petits


El cap de setmana passat es va fer als horts un taller de construcció d'adobs (maons de fang, sorra i palla) amb famílies per tal de viure l'experiència ancestral del contacte amb la terra. El taller va estar dirigit pels amics i amigues de Base-A, joves arquitectes apassionats de la argila i a una nova concepció de l'arquitectura basada amb el respecte vers les persones i  la natura. 

El taller va començar amb un joc d'atenció als sentits mentre fèiem una passejada pels nostres horts i seguidament férem una activitat d'activació física i mental amb ioga. 

Al mig dia explicarem alguns conceptes elementals de bioconstrucció i seguidament començarem a pastar fang, l'activitat mes divertida de totes! 

Seguidament començarem amb l'elaboració d'adobs amb motllos que teníem de cursos anteriors i aconseguirem fer una trentena de maons que els aprofitarem per a la futura construcció dún quarto d'eines. 

Per finalitzar, qui va voler es va quedar a celebrar-ho amb un dinar popular que va consistir en una amanida de l'hort, macarronà,  pastissos, cafè i infusions d'herbetes de l''hort.

Una experiència molt maca que esperem que es torni a repetir. Gracies tothom que d'una manera o una altre ahn participat en aquesta festa de la terra. Us recordem que properament farem unes segones jornades de bioconstrucció per adults i esperem que sigui una ocasió per veure'ns. Sinó, també podeu ajudar-nos fent difusió!

Fins aviat!!

Ricard
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada