dimarts, 24 de desembre de 2013

Bones Festes
       Ja arriben les festes de Nadal, una tradició molt arrelada al nostre costumari català i també a molts indrets on el cristianisme ha deixat la seua imprompta.

En aquesta nit es celebra el naixement de Jesús, un personatge emblemàtic que va desafiar els poders fàctics de la seua societat, fins al punt que va ser castigat amb la pena màxima d'aquella època, amb un missatge clar d'estimació i amor entre totes les persones.

El seu missatge hui, enmig d'una societat adormida, embodada per la societat de consum i on les guerres generen el negoci mes gran del mon,  esdevé molt actual i necessari. 

També coincideix, aquest missatge d'amor i estima envers els altres, amb un nou canvi de cicle al nostre hemisferi nord (el solstici d'hivern) i en pocs dies amb un nou canvi de data al nostre calendari. En definitiva, es tracte, si mes no, de dies de canvis externs que volguem o no ens afecten. 

Des dels horts de la Murtra, l'equip de Conreu Sereny, tant envoltats de natura i en sintonia amb els seus processos,  us convidem en aquestes dates emblemàtiques a deixar germinar lo millor de vosaltres, les vostres millors qualitats i virtuts, i, sobretot, a esforçar-vos per aconseguir-ho. Moltes vegades no es fàcil i les "males herbes" creixen per tot arreu però per açò es necessari la auto-exigència de mantindre el vostre hort interior net de impureses i afavorir les condicions que faran créixer lo millor de cadascú de vosaltres.

Que tingueu unes bones festes i ho celebreu amb pau i felicitat.

Fins aviat

Equip de Conreu Sereny 

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada