dimarts, 11 d’octubre de 2016

Torna l'Aplec d'Agricultura Urbana. Engresca't a participar-hi!
L'Aplec d'Agricultura Urbana  és una trobada al voltant de l’agricultura urbana per promoure l'agricultura a les ciutats i per compartir aprenentatges i experiències. És una iniciativa de Tarpuna, i actualment hi participen diferents enitats i empreses relacionades amb el món de l'agroecologia. 

L’Aplec és una oportunitat per aprendre i compartir vivències, orientat a persones o col·lectius que practiquen l'agricultura urbana però també proposem activitats de divulgació i aprenentatge per a promoure l'agricultura a les ciutats.  

L'edició del 2016 porta per nom Visualitzem l'agricultura urbana, i tindrà lloc del 6 al 15 d'octubre a les ciutats de Lleida, Barcelona i Badalona. 

Enguany, Conreu Sereny ha coordinat l'acte que tindrà lloc a Badalona aquest proper dijous 13 d'octubre a les 15:30h a Can Bofi Vell (local del Projecte Àngels), una masia i monument històric protegit situat al barri de Montigalà (Travessera de Montigalà S/N, sobre el carrer Sant Fermí).   
La trobada de Badalona tindrà format de Taula Rodona, i tractarà el tema de l'acollida d'immigrants en el sector agroecològic i l'agricultura social. 

Us adjuntem el programa general i el de la jornada de Badalona,  i us animem a participar-hi!
Programa de la Taula Rodona a Badalona: http://www.agriculturaurbana.cat/acollida-immigrants
Programa general de l'Aplec 2016: http://www.agriculturaurbana.cat/programa/

La participació és gratuïta. Per a més informació i inscripcions podeu consultar a: www.agriculturaurbana.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada