Col·labora

Tothom pot contribuir al desenvolupament del nostre projecte social. Existeixen moltes maneres de col·laborar amb nosaltres:


 • Comprant la cistella. Un cop per setmana oferim cistelles de fruita i/o verdures que podeu venir a recollir a l'hort. També podeu regalar-ne una a un amic/ga o familiar!   
 • Assistint als cursos, tallers o visites. Periòdicament oferim tallers i cursos assequibles per a tothom (Bioconstrucció, Introducció a l'Horticultura Ecologica, etc). Subscriu-te si vols rebre informació. 
 • Fent una aportació econòmica. 
 • Altres.

2 comentaris:

 1. Bona tarda! Sóc estudiant d'Educació Social i estic realitzant un projecte d'investigació sobre els beneficis socioeducatius de la Permacultura.
  Pel que he llegit, penso que sou una associació que encaixa a la perfecció amb el que estic tractant d'investigar. M'agradaríiamolt posar-me en contacte amb vosaltres, concertar alguna reunió amb els/les organitzadores/caps de l'associació per fer alguna que altra entrevista, doncs de ben segur la informació que em pugueu aportar serà molt útil pel meu treball final de carrera. M'agradaria conèixer l'associació i si fos possible, també participar d'algun dels vostres tallers. Seria possible?

  Resto a l'espera de la vostra resposta :) Moltíssimes gràcies per endavant.

  Yaiza

  yaiza_bcn93@hotmail.com
  672 49 56 31

  ResponElimina
 2. Hola!
  Podeu esborrar aquest missatge? La gent em truca pensant que sóc de l'associació.....

  Gracies

  ResponElimina