Benvinguts
Conreu Sereny SCCL, un projecte d’agroecologia dedicat a la producció i comercialització de verdura i fruita ecològica a la zona del Barcelonès Nord.
Des de finals del 2014 som cooperativa de treball associat sense ànim de lucre, però el nostre projecte va néixer el 2010 com a associació, fruit d’una inquietud compartida per revitalitzar la pagesia en zones periurbanes. Volíem recuperar el cultiu en terres en desús, seguint pràctiques agroecològiques i a la vegada creant espais d’integració per a persones que es troben en situacions socials o laborals vulnerables. Des de llavors, seguim treballant per consolidar i fer créixer aquests objectius. 
Actualment, els nostres horts es troben al costat del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, dins el Parc de la Serralada de Marina, entre Badalona i Santa Coloma de Gramenet. 

Som un equip de persones motivades i compromeses amb els valors de l'agroecologia des d'una perspectiva local i sota els criteris de l'ecologisme social per assolir un veritable desenvolupament sostenible
Treballem amb entitats socials i xarxes de col·laboració que comparteixen els nostres valors i idees de projecte. 


        PRODUÏM I VENEM VERDURA i FRUITA ECOLÒGICA
Volem escurçar distàncies entre la terra i la taula.  Els consumidors hem de poder conèixer de primera mà d’on surten els aliments frescos que entren a casa nostra, i hem de poder accedir a hortalisses que s’han cultivat prop de casa, fresques, lliures de tòxics, amb qualitat nutricional, bon gust, i a un preu just.
Per això, a Conreu Sereny treballem la terra amb respecte, fent ús de tècniques agroecològiques tradicionals i altres més innovadores, procurant una integració de l’espai hortícola a l’entorn natural que ens envolta i fent ús racional dels recursos naturals.
Fem cultius de temporada, i afavorim la venda directa i els circuits curts. Defensem i practiquem el cultiu diversificat, de varietats locals, perquè són les millor adaptades a les nostres condicions edafoclimàtiques i perquè volem contribuir a la preservació de la biodiversitat. 
Donat que el nostre espai hortícola no permet cultivar tot el que se’ns demana,  alguns dels productes que oferim provenen d’altres pagesos ecològics, la majoria dels quals formem part de la xarxa Ecomaresme.cat, i que cultiven principalment al Maresme i Vallès Oriental. Actualment servim a cooperatives i grups de consum, persones particulars, restaurants, petites botigues i menjadors escolars.

        IMPARTIM FORMACIONS PER AFAVORIR LA INTEGRACIÓ I L’ACCÉS AL MÓN
LABORAL DE PERSONES NOUVINGUDES O AMB SITUACIÓ DE VULNERABILITAT.
Juntament amb altres entitats  de caire social, oferim el nostre espai de conreu per impartir-hi sessions teorico-pràctiques sobre agricultura.

        OFERIM ACTIVITATS DIVULGATIVES I FORMATIVES PER APROXIMAR L’AGROECOLOGIA I EL MÓN RURAL ALS CENTRES EDUCATIUS,  INFANTS I ADULTS QUE TINGUIN INTERÈS.

Si tens interès en el projecte, no ho dubtis! Contacta amb nosaltres:

conreusereny@gmail.com