Utilitzem cookies i altres tecnologies per poder millorar la seva experiència en els nostres llocs.
Les cookies ens permeten oferir-los els nostres serveis. Al utilitzar-los, accepta l'ús que fem de les cookies.
Pot obtenir més informació clicant aquí

Tanca

Podeu afegir les vostres receptes de cuina: la recepta dels canalons d’espinacs de la iaia Rosa, el pollastre rostit de l’avi Manel, les mandonguilles de la tieta Montserrat, els panellets que fan en Marc i la Laia amb la recepta de l’escola, les “migas” de l’abuela Dolores...

Envieu les vostres receptes i suggeriments al correu receptes.csereny@gmail.com

Envieu les receptes en un format que es pugui modificar (escrit directament al correu, amb document de WORD .doc o en format de text .txt). Els formats de .pdf i de fotos no es poden posar.

Acompanyeu també la foto del plat ja acabat per que tothom ho pugui gaudir. Si voleu podeu afegir fotos del procés del cuinat.

-

BACALLÀ A LA CATALANA SAMFAINA CALÇOTS ARREBOSSATS SALSA PER CALÇOTS CARBASSA CACAUET GELAT DE CARBASSA ESTOFAT DE COLIFLOR CARAMEL·LITZAR CEBES
bacalla a la catalana.jpg calçots arrebossats.jpg salsa%20cal%C3%A7ots.jpg gelat_carbassa.jpg caramelitzarcebes4.png